U wilt een representatief adres dat u kunt opgeven bij uw relaties. Een adres waar u de post voor uw bedrijf ontvangt en dat bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf. U weet immers dat ogenschijnlijk kleine dingen als een zakelijk adres het verschil kunnen maken. Daarom maakt u gebruik van het adres van het Egmond Beheer als postadres of officieel vestigingsadres.

Post gericht aan uw bedrijf wordt naar u doorgestuurd of kan door u worden opgehaald en pakjes worden namens u in ontvangst genomen. Tevens kunt u het adres van Egmond Beheer gebruiken als vestigingsadres en dit opgeven bij de Kamer van Koophandel. Zo bent u verzekerd van een zakelijk adres met uitstraling en een correcte ontvangst van uw poststukken.

Als u gebruik maakt van een zakelijk adres met doorstuurservice krijgt u korting op het gebruik van de vergaderruimtes en de secretariële en administratieve ondersteuning. Neem contact op voor een zakelijk postadres met uitstraling.

Contact

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.