Adcomp Belastingadvies & Administratiekantoor

Is uw ideale partner waar u terecht kunt voor verschillende financiële diensten zoals het geven van advies, het voeren van bedrijfsadministraties alsmede belastingzaken. Door de ruim aanwezige kennis en praktijkervaring zijn wij vertrouwd met de gang van zaken in het midden- en kleinbedrijf. We spreken de taal van de ondernemer en weten met onze jarenlange ervaring wat er in de markt speelt. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over een juiste rechtsvorm.
Klik hier voor de website van Adcomp

Case Support Telefoon & Secretariaatsservice

Zoekt u een bedrijf dat uw telefoon op professionele wijze beantwoordt? Door goed opgeleide telefonistes? Met veel ervaring? Kennis van en ervaring met agendabeheer? Kennis van diverse (medische) programma’s? Maar vooral een grote dosis enthousiasme? Of omdat u op personeelskosten wilt besparen? Dan bent u bij Case Support aan het juiste adres. U bent van harte welkom om onze site te bezoeken voor meer informatie over onze dienstverlening.
Klik hier voor de website van Case Support

Hypothekerkhof

Mijn naam is Roland van de Kerkhof, hypotheek- en financieel adviseur uit Helmond. Ik werkte in het verleden 20 jaar bij de Rabobank in Stiphout en Helmond. Vervolgens ben ik de afgelopen twee jaar als zelfstandig financieel adviseur (zzp-opdrachten) in andere delen van Nederland werkzaam geweest. Nu ga ik zelfstandig verder onder de naam HypotheKerkhof.

Je kent ze waarschijnlijk wel, de snel uitgesproken waarschuwingen waarmee tv- of radioreclames voor complexere financiële producten worden afgesloten: loop geen onnodig risico, lees de financiële bijsluiter. Het klinkt behoorlijk onheilspellend; net alsof je in het diepe springt, een groot financieel risico neemt en je ineens moet verdiepen in allerlei complexe materie.
Toegegeven: door het afsluiten van een lening of hypotheek ga je een verplichting aan. Het geld moet immers terugbetaald worden en daarnaast ook een – momenteel lage – rente. Maar door je goed te laten inlichten door een kundige adviseur die tijd voor je neemt en jouw taal spreekt, wordt het allemaal een stuk helderder. Zo weet je duidelijk waar je staat, wat verantwoord is en wat de concrete gevolgen van je beslissingen zijn. Die kundige adviseur, dat wil ik graag zijn. Jarenlange werkervaring in de wereld van de financiële dienstverlening heeft mij geleerd dat adviseurs niet altijd bereid zijn zich in jou te verplaatsen. Ook nemen ze niet altijd de tijd om de klant goed te informeren en te wijzen op de gevolgen van een beslissing. Ook heb ik het zien gebeuren dat klanten gesprekken moesten voeren met meerdere adviseurs van dezelfde kredietverstrekker. Zo is het haast onmogelijk om een stevige vertrouwensband op te bouwen – en dat is juist zo belangrijk bij het afsluiten van een krediet of lening. Zoiets mag nooit gebeuren. Een financieel product als een hypotheek is een langlopende verplichting die, naar mijn mening, nooit mag worden verstrekt zonder uitgebreide gesprekken met de klant, een inventarisatie van diens wensen en mogelijkheden en een nauwkeurige inventarisatie van de financiële situatie van de klant.
Klik hier voor de website van Hypothekerkhof

ITC Logistic Support BV

ITC ondersteunt, bemiddelt, levert management voor met name  internationale modebedrijven op het gebied van logistiek, supply chain, douane -fiscale problematiek en uiteraard E comm. Kleine en grotere leveranciers maken deel uit van de klantenkring van ITC.

Makelaarshuis Helmond

Een frisse wind waait door de vastgoedbranche en daar is Makelaarshuis Helmond de oorzaak van. Met ruim vijftien jaar ervaring, een directe manier van aanpakken en een hoogwaardig niveau van service en klantgerichtheid laat Erik-Jan Klawer zien dat zijn aanpak wérkt. Een kritische blik, alle expertise in huis en een geheel eigen manier van marktbenadering gecombineerd met een actieve en continu alerte en vernieuwende houding zorgen ervoor dat Makelaarshuis Helmond hét verschil maakt tussen te koop staan en verkopen. Bent u ook op zoek naar een door passie gedreven makelaar met oog voor u en uw woning? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vrijblijvend kijken wij graag naar de mogelijkheden van aankoop.
Klik hier voor de website van Makelaarshuis Helmond

OJO Communications

OJO Communications is een crossmedia communicatiebureau uit Helmond dat helpt om met uw bedrijf boven de menigte uit te steken. Wij verzorgen de ontwikkeling van sterke, gerichte communicatiemiddelen. OJO Communications adviseert u in het gebruik van media die bij uw bedrijf passen en ontwikkelt deze van concept tot eindproduct.

OJO is Spaans voor “oog”. OJO Communications staat daarom voor zien, ervaren en het prikkelen van de zintuigen. Een interessant samenspel tussen concept en vormgeving. OJO ziet, ontwikkelt en creëert: alle bouwstenen die nodig zijn voor een geslaagd concept.

Klik hier voor de website van OJO Communications